הגעתי לרותם לשפשף קצת את האנגלית המדוברת לפני פגישה חשובה שאמורה הייתה להתקיים באנגלית ,
צפיתי לשעתיים של שיחה באנגלית .
כבר מתחילת השיעור הבנתי שהרבה מעבר לאנגלית ותוכן האנגלית אני מקבל אימון "קואצי'נג" באנגלית מכוון לתוכן הפגישה אליה הייתי אמור להגיע.
רותם גילתה מקצוענות וידע הרבה מעבר למצופה ממורה לאנגלית .
רותם , יישר כח ותמשיכי בדרך בה בחרת

רותם ערן "נופר"- לימודי אנגלית
פרופיל מאומת בביז'נופר' לימודי אנגלית ותאית
רחובות
הוספת חוות דעת על רותם ערן "נופר"- לימודי אנגלית
דקה מזמנכם/ן - וזה שווה המון.
מה מספרים על רותם ערן "נופר"- לימודי אנגלית
חוות דעת עם התגית ״עסקה מאומתת בביז״ נכתבו על ידי חברות וחברי ביז אחרי עסקה אמיתית שתועדה במערכת - ההמלצה האמינה ביותר שיש.
לקחתי אצל רותם שיעור לשיפור ההגייה שלי באנגלית, מכייון שאני מופיע פה ושם בשירה באנגלית (בליווי גיטרה).
אז קודם כל, מהר מאד הבנתי שרותם היא מקצוענית אמיתית, שמבינה לעומקו את הקושי של ישראלים עם הגיית אנגלית, מבינה את הגורם לכל שיבוש הגייה, ואת הדרך לשפר ותקן את השיבושים האלה. היא עושה שימוש בכלים ובטכניקות שעוזרים להטמיע את הדרך הנכונה - בקיצור, מקצוענית אמיתית.
מעבר לכך, האווירה בעבודה איתה הייתה מאד נעימה ופרודוקטיבית. נהניתי בשיעור - וזה לא פחות חשוב מכך שיצאתי עם ערך רב בעניין שלשמו באתי.
ממליץ בחום למי שרמת האנגלית שלו מהווה עבורו מכשול - בכל תחום שהוא.
תודה רבה! :)
הגעתי לרותם לאחר קורס קודם של יותר מ-25 מפגשים. ידעתי המון מלים אבל לא יכולתי לדבר מלה. אצל רותם התחלתי להבין את השפה למרות המורכבות שלה, כי רותם משתמשת בכלי הכי חשוב: אימון ועוד אימון בדיבור, והרבה. וכדי ללמוד ממש לדבר אני צריך לתרגל הרבה בבית ופשוט ליסוע לחו"ל.
לירון פרדו, מושב שדמה
