שלום רביד,
שמעתי עלייך מבתיה וראיתי (וחוויתי) את השפעתך עליה.. מהשרות המצויין שנתת לה ועד שינוי חיצוני ופנימי שתרמת להוויתו.
אני מאד מעריכה את עבודתך, אני מאמינה שהשרות שלך חשוב כמעט לכל אחת (ואחד) ולשמוע כזאת חוות דעת טובה נותנת לי תאבון להמשיך להמליץ על שרות כמו שלך בכלל ועלייך בפרט ללקוחותיי, בשמחה.
תבורכי :)
אופירה שאול
חופש מאוכל®

הוספת חוות דעת על רביד מנשה
דקה מזמנכם/ן - וזה שווה המון.
מה מספרים על רביד מנשה
חוות דעת עם התגית ״עסקה מאומתת בביז״ נכתבו על ידי חברות וחברי ביז אחרי עסקה אמיתית שתועדה במערכת - ההמלצה האמינה ביותר שיש.
רביד היא אשת מקצוע מהשורה הראשונה. יסודית, עדכנית, עם הרבה חידושים וידע מעמיק באופנה. צילמתי ברושור עסקי חדש עם תמונות שלי בתפקידים שונים ורביד התאימה לכל דמות את הבגד שלה ותוך כדי כבר סידרה לי את כל ארון הבגדים בסטים של בגדים שכל פעם מחדש אני מקבלת עליהם מחמאות. כמו כן יצאנו למסע קניות להשלמת המלתחה של כל הפריטים הקטנים שעושים את ההופעה למשמעותית יותר. ומעל לכל, חסכתי העונה הרבה כסף, פשוט לא קניתי בגדים חדשים - השתכנעי שיש לי די והותר ואינני זקוקה לעוד בגדים מאותו סוג.
ממליצה לכם בחום. אשת מקצוע מהשורה הראשונה. טעם מעולה בבגדים ועצות זהב. למדתי איך להתלבש באופן מחמיא
אורלי וסרצוג-רביד
יועצת ומרצה לתקשורת
בחודש אוגוסט 2008 הענקתי לעצמי מתנה "לקראת יום ההולדת" - הזמנתי את רביד המקסימה ליעוץ סטיילינג אישי.
רביד היא אשה מקסימה, נעימה, מקצועית בצורה בלתי רגילה ולטעמי - שווה כל אגורה.
לסכם את התהליך שעברתי עם רביד ב-2 מילים : חגיגה בלב.
היא ליוותה אותי בתהליך מדהים של בירור: מה רלוונטי בארון שלי? מה מהווה "החזקה מיותרת"? מי מהבגדים משרת אותי? ומי הוא "פרזיט"?
אחרי כמה שעות "בתוך ארון הבגדים" אני כבר הרגשתי סמרטוטה והיא - עדיין רעננה - כאילו הרגע התחלנו...
רגועה, נעימה, מסבירה: למה זה כן ולמה זה לא.
איך להסתכל על כל בגד שיש לי מבלי להתייחס למחיר הכלכלי וגם הרגשי שלו אלא למידת התאמתו לגוף הפרטי שלי.
איך להשתמש בבגדים קיימים בתוספת הצעת שדרוג שתיצור אפקט מאריך, מרזה, אלגנטי, וכו'
מה חסר במלתחה שלי ובמה כדאי להשקיע,
ו- תוך כדי לא חסכה במחמאות נקיות. רק בשבילן היה שווה להזמין אותה...
אחרי מפגש הארון קיימנו מפגש קניות - שוב חוויה ראשונית - לחזור מקניות עם שקיות מלאות בהצלחות
תודה רביד!
בקרוב ניפגש שוב.
אילה טייכמן
