חיים שוקרון

פרופיל מאומת בביז

ח שוקרון שרותי בניה בעמ

הרצליה

10מתוך 10· מבוסס על 11 מדרגים/ות
איכות השירות10
אמינות10
מחיר10
עמידה בזמנים10
לפרופיל העסקי המלא בביז

הוספת חוות דעת על חיים שוקרון

דקה מזמנכם/ן - וזה שווה המון.

מדרגים/ות כל פרמטר מ-1 עד 10 - הציון הכללי הוא הממוצע של הארבעה. הציון אנונימי לגמרי: הוא נכלל בממוצע של חיים שוקרון בלבד, ולא יוצג לצד שמכם/ן. רק חוות הדעת הכתובה מתפרסמת עם השם.

איכות השירות
אמינות
מחיר
עמידה בזמנים
הציון הכללייחושב אחרי דירוג ארבעת הפרמטרים
הוספת תמונותJPG או PNG, עד 4MB

לאימות חד-פעמי בלבד - לא יוצג בדף ולא יועבר הלאה.

נעדכן אתכם/ן כשחוות הדעת תעלה לדף.

כדי לשמור על אמינות הדירוגים, כל חוות דעת עוברת אימות בקוד SMS חד-פעמי ובדיקה קצרה לפני הפרסום.

האתר מוגן על ידי reCAPTCHA, ובכפוף למדיניות הפרטיות ותנאי השימוש של Google.

מה מספרים על חיים שוקרון

חוות דעת עם התגית ״עסקה מאומתת בביז״ נכתבו על ידי חברות וחברי ביז אחרי עסקה אמיתית שתועדה במערכת - ההמלצה האמינה ביותר שיש.

אירית הראלsol de vida-סטודיו לתכנון ועיצוב פנים במרכז · לפני 14 שנים
עסקה מאומתת בביז

איזה עונג צרוף לעבוד מול אדם כל כך מקצועי,אמין,דייקן,עומד בזמנים, אדיב,גמיש ולא קטנוני, נח לשיחה ולהתנהלות וכל זה יחד ולחוד נחשב ליוצא דופן באופן חריג בתחום קבלני השיפוצים.
תודה רבה על שיתוף הפעולה הנהדר בפרויקט שהסתיים בהצלחה ואין לי ספק שעוד נעבוד אחד מול השניה.

**ממליצה בחום**

דבוריק הר-פזמרכז 'סיפורים חיים' · לפני 15 שנים
עסקה מאומתת בביז

שני אנשים יקרים עזרו לי לממש חלום ותיק מאד של שיפוץ דירתי. חיים שוקרון הוא אחד מהם. ליתר דיוק הוא וצוותו, כי חיים גם מגיע עם עובדים מקצועיים ומסורים כמוהו.

העבודה 'מתותקת' אני ממש נדהמתי כשהוא הודיעני שעומדים לסיים וכל זה אחרי כמה ימים ספורים. עבודה מקצועית לעילא ולעילא, אמינות מירבית {ויש לי נסיון לא כל כך טוב עם כמה קבלני שיפוצים אחרים בענין הזה} עמידה בזמנים, מילוי כל ההבטחות, כנות ויושר, מחירים סבירים ומעל לכל נועם הליכות שזה לא פחות חשוב. חיים באופן תמידי עם חיוך על השפתיים, משרה אוירה נעימה ונינוחה, נענה לכל בקשה . באמת אני אסירת תודה לו ולצוותו שניכר כי יש ביניהם יחסים לא רק של מעביד ועובדים אלא גם יחסי חברות שנמצאים בזרימה הרמונית עם ההיררכיה. נראה לי שזה אומר הכל על האדם. אני ממליצה בחום רב על שירותיו של חיים. אם אתם צריכים שיפוץ או יעוץ, הוא האדם המתאים והנכון.

חיים- תודה ענקית מכל הלב על היותך שותף נהדר בהגשמת החלום שלי.

נעמי והדר זלצינגרהיתרון היחסי פתרונות בע"מ · לפני 16 שנים
עסקה מאומתת בביז

חיים היקר,
כשחיפשתי איש שיפוצים אמין והוגן - חבריי צחקו ואמרו לי שאין דבר כזה ( יש תיעוד מלא בפייסבוק ...) אך, מהרגע שנפגשת עם בעלי שהתרשם ממך עד מאוד ומאז שאני פגשתי אותך הרגשתי שאני עושה עסקים עם איש מקצוע איכותי, ישר ואמין ויותר מכך - הרגשתי שקט נפשי. דמיינו בנפשכם לעבור שיפוץ כששקט לכם בראש - כמעט שאין דבר כזה. זכיתי למתן שירות אדיב ונעים, מחירים הוגנים והכל נעשה בחיוך - תמיד. קצב העבודה היה בלתי ייאמן, יעילות מן ההתחלה. פתאום זה לא מפחיד להכנס לפרוייקט "שיפוצים"!!! תודה רבה לך חיים ולצוות המקצועי והמיוחד שלך. נהנתי לקבל ממך שירות ואמשיך בע"ה להיות איתך בקשר לגבי פרוייקטים נוספים ואף להמליץ לכל מכריי.
כעת אני נזכרת שלא היה לי העונג לטעום מן היין שלך.. יש לך עוד הזדמנות לשנות את המצב.

תודה רבה לך ממני ומאבי.
בברכה והערכה רבה

נעמי זלצינגר
"היתרון היחסי"

לכל חוות הדעת - בפרופיל של חיים שוקרון בביז