קרן בנימין אימון ריגשי

פרופיל מאומת בביז

הכוח שבך - מנטורית להעצמה

רמת גן

10מתוך 10· מבוסס על 5 מדרגים/ות
איכות השירות10
אמינות10
מחיר10
עמידה בזמנים10
לפרופיל העסקי המלא בביז

הוספת חוות דעת על קרן בנימין אימון ריגשי

דקה מזמנכם/ן - וזה שווה המון.

מדרגים/ות כל פרמטר מ-1 עד 10 - הציון הכללי הוא הממוצע של הארבעה. הציון אנונימי לגמרי: הוא נכלל בממוצע של קרן בנימין אימון ריגשי בלבד, ולא יוצג לצד שמכם/ן. רק חוות הדעת הכתובה מתפרסמת עם השם.

איכות השירות
אמינות
מחיר
עמידה בזמנים
הציון הכללייחושב אחרי דירוג ארבעת הפרמטרים
הוספת תמונותJPG או PNG, עד 4MB

לאימות חד-פעמי בלבד - לא יוצג בדף ולא יועבר הלאה.

נעדכן אתכם/ן כשחוות הדעת תעלה לדף.

כדי לשמור על אמינות הדירוגים, כל חוות דעת עוברת אימות בקוד SMS חד-פעמי ובדיקה קצרה לפני הפרסום.

האתר מוגן על ידי reCAPTCHA, ובכפוף למדיניות הפרטיות ותנאי השימוש של Google.

מה מספרים על קרן בנימין אימון ריגשי

חוות דעת עם התגית ״עסקה מאומתת בביז״ נכתבו על ידי חברות וחברי ביז אחרי עסקה אמיתית שתועדה במערכת - ההמלצה האמינה ביותר שיש.

שי לביא טלשי לביא טל - לגלות את הנתיב היצירתי שלך · לפני 7 שנים
עסקה מאומתת בביז

קרן היא מטפלת בחסד. השילוב השילוב בין הרגישות העצומה שלה, לבין היכולת שלה לשאול את השאלות הנכונות, לכוון ולדייק הוא פשוט נפלא.
היא יודעת איך להגיע לעומק, לעזור לשחרר חלקים חסומים ולאפשר עבודה פנימית עמוקה.
אם לומר את האמת, פשוט לא רציתי שיגמר הזמן של הטיפול... :-)
אני מלאת הכרת תודה, קרן על טיפול חוויתי מאוד, מעין מסע לתוך עצמי אל המקומות העמוקים ביותר, שאפשר לי לראות דברים בפרספקטיבה חדשה ולחוש תחושת חדשות שהדהדו לי ימים רבים אחריי שהטיפול הסתיים.

ננה אפרתי חןפשוט לנשום עם ננה · לפני 7 שנים
עסקה מאומתת בביז

קרן היקרה,
תודה על חוויה מעצימה ומעשירה.
הרגשתי במהלך הטיפול שאני נמצאת בידיים של מטפלת סופר מקצועית, וזה אפשר לי להתמסר לתהליך בצורה מלאה ובאמון מוחלט.
ממליצה מכל הלב לבוא ולחוות את הטיפול איתך, כי באמת אין כמו החוויה האישית :)

דני יעקובי - ביטוח ופיננסיםדני יעקובי - ביטוח ופיננסים · לפני 7 שנים
עסקה מאומתת בביז

02/09/2018 השתתפתי בהרצאה של קרן מול פורום של כ-40 נשים וגברים גרושים. קרן ריתקה את הקהל במשך למעלה משעה. עוררה עניין, הפילה אסימונים ותובנות חדשות לאנשים ויצרה דינמיקה של שיתוף. מומלץ ביותר לכל מי שיתמזל מזלו לשמוע ולהתעצם.

השתתפתי בסדנת סגנונות תקשורת שקרן העבירה יחד עם ליאור עקירב. למרות שהכרתי כבר את הנושא עדיין הדרך שקרן וליאור הובילו את המשתתפים הרבים לתובנות והכרה וזיהוי של כל סגנון תקשורת היו מופלאים. קל וחומר למי שחווה את הסדנה לראשונה. ההבדל בין סגנון התקשורת של קרן לזה של ליאור מוסיפים חן מיוחד לחוויה. הסדנה מומלצת בחום לכל אדם באשר הוא ככלי רב ערך ליצירת תקשורת טובה ואפקטיבית.

לכל חוות הדעת - בפרופיל של קרן בנימין אימון ריגשי בביז