אני יושבת מזה זמן מה,אחת לשבועיים,מול יפעת[על הכסא הריק,כמו שהיא מציגה ב60 השניות שלה].
לאחר כל מפגש אני מרגישה נפלא.לא פעם אני תמהה איך בחורה צעירה כמוה יכולה להדריך,לייעץ,ובעיקר להקל על אשה מבוגרת כמוני.
אני מוצאת את עצמי הרבה יותר מרוצה מן החיים מאז שהתחלתי לבקר אצל יפעת.לא פעם אני מוצאת את עצמי,במצבים בעייתים,שומעת את יפעת לוחשת לי מה כדאי לי לחשוב כרגע,וזה תמיד עוזר.
מאוד ממליצה על טיפוליה של יפעת.

יפעת גרוס - מטפלת בפסיכודרמה
פרופיל מאומת בביזמטפלת קלינית מוסמכת ופסיכודרמה
פתח תקווה
הוספת חוות דעת על יפעת גרוס - מטפלת בפסיכודרמה
דקה מזמנכם/ן - וזה שווה המון.
מה מספרים על יפעת גרוס - מטפלת בפסיכודרמה
חוות דעת עם התגית ״עסקה מאומתת בביז״ נכתבו על ידי חברות וחברי ביז אחרי עסקה אמיתית שתועדה במערכת - ההמלצה האמינה ביותר שיש.
נפגשתי עם יפעת כי סיקרנו אותי הקלפים.
פגשתי אשה שופעת טוב לב, חכמה והומור.
המשכתי להפגש אתה פעם בשבוע למשך חדשיים.
בתקופה זו הרגשתי שאני פשוט טסה כלפי מעלה וחווה שינויים עצומים שהביאו אותי למקום אחר לחלוטין מנקודת ההתחלה.
זה היה פשוט מדהים!
תודה לך יפעת.
מזה תקופה אני הולכת ליפעת אחת לשבועיים. כשמסתיימת הפגישה קשה לי לעזוב, כי הפגישות הן תמיד כל כך מעמיקות ומלמדות ומקדמות, שאני תמיד רוצה עוד.
יפעת משתמשת בכלים רבים, ביניהם הכלי העוצמתי והחביב עלי- הפסיכודרמה (שיטת הכיסא הריק). באמצעות שיטה זו כבר עשיתי מהפכה ראשונה במשהו שהציק לי מגיל מאד צעיר. מדהים!
ממליצה מאד למי שקשה לו או רע לו, או מחפש כלים שאין לו- להגיע ליפעת.
אתם מוזמנים בחום להתקשר אלי לשאלות נוספות.
