רותם ערן "נופר"- לימודי אנגלית - 'נופר' לימודי אנגלית ותאיתזהב

והעסק שלי זה לעזור לאנשים לדבר אנגלית בביטחון ובשטף, להישמע מבריקים וגם לכתוב מבריקים -כמו שהם בעברית. רק באנגלית. מה שמייחד אותי ואת השיטה שלי זו המומחיות שלי בשיפור הביטחון העצמי והפחד לדבר אנגלית.

עוד ›
לימודי אנגלית עסקית ואנגלית מדוברת ואנגלית , לימודי השפה התאיתרחובות

מאשה מלינובסקי

חוות דעת · 07.01.2016
אני ממליצה בחום על סדנת שיפור אנגלית מדוברת של רותם. באווירה קלילה, שמחה וידידותית תוכלו להתגבר על הפחד לדבר אנגלית ולהתמקד ב"מה יש לי להגיד" ולא ב"איך אני עושה את זה?"

רותם, היה מאוד מעניין, יעיל וכיף בסדנה שלך, אני שמחה שיצא לי להכיר אותך וללמוד אתך!


מאשה מלינובסקי, אדריכלית, חולון.

כתיבת חוות דעת

דירוג מלא של העסק ואימות בסמס — בעמוד חוות הדעת של העסק.

הוספת חוות דעת

עוד חוות דעת

לכל חוות הדעת ›
אבי מורנו רו"ח
לפני יותר מ־10 שנים
הגעתי לרותם לשפשף קצת את האנגלית המדוברת לפני פגישה חשובה שאמורה הייתה להתקיים באנגלית ,
צפיתי לשעתיים של שיחה באנגלית .
כבר מתחילת השיעור הבנתי שהרבה מעבר לאנגלית ותוכן האנגלית אני מקבל אימון "קואצי'נג" באנגלית מכוון לתוכן הפגישה אליה הייתי אמור להגיע.
רותם גילתה מקצוענות וידע הרבה מעבר למצופה ממורה לאנגלית .
רותם , יישר כח ותמשיכי בדרך בה בחרת
אופיר ינקו מסחר באייבי
לפני יותר מ־10 שנים
לקחתי אצל רותם שיעור לשיפור ההגייה שלי באנגלית, מכייון שאני מופיע פה ושם בשירה באנגלית (בליווי גיטרה).

אז קודם כל, מהר מאד הבנתי שרותם היא מקצוענית אמיתית, שמבינה לעומקו את הקושי של ישראלים עם הגיית אנגלית, מבינה את הגורם לכל שיבוש הגייה, ואת הדרך לשפר ותקן את השיבושים האלה. היא עושה שימוש בכלים ובטכניקות שעוזרים להטמיע את הדרך הנכונה - בקיצור, מקצוענית אמיתית.

מעבר לכך, האווירה בעבודה איתה הייתה מאד נעימה ופרודוקטיבית. נהניתי בשיעור - וזה לא פחות חשוב מכך שיצאתי עם ערך רב בעניין שלשמו באתי.

ממליץ בחום למי שרמת האנגלית שלו מהווה עבורו מכשול - בכל תחום שהוא.

תודה רבה! :)
לירון פרדו
לפני יותר מ־10 שנים
הגעתי לרותם לאחר קורס קודם של יותר מ-25 מפגשים. ידעתי המון מלים אבל לא יכולתי לדבר מלה. אצל רותם התחלתי להבין את השפה למרות המורכבות שלה, כי רותם משתמשת בכלי הכי חשוב: אימון ועוד אימון בדיבור, והרבה. וכדי ללמוד ממש לדבר אני צריך לתרגל הרבה בבית ופשוט ליסוע לחו"ל.
לירון פרדו, מושב שדמה

גם לכם/ן יש מה לספר?

שיתוף החוויה שלכם/ן עוזר ללקוחות הבאים/ות ולעסק.

כתיבת חוות דעת

אתר זה מוגן על ידי reCAPTCHA, ובכפוף למדיניות הפרטיות ולתנאי השימוש של Google.