השירותים שלנו
בפגישת ייעוץ ראשונה אני אשמע ממך על הרקע הרפואי, אשמע כיצד מתנהל אורח החיים שלך ואיך את מנהל.ת את הארוחות שלך ביום יום, מה האתגרים העומדים לרשותך, מה הצרכים שלך, אתאים לך תפריט והמלצות בהתאם ליכולות ולאישיות שלך.
עולם צמחי המרפא הוא עולם מרתק. הצמחים הם ריפוי, חיזוק והזנה. אני אוהבת להשתמש בהם גם בגלל שהם מכלול וקשת רחבה, הם מתאימים להמון מצבים, בניגוד לתרופות צמחים הם עולם שלם, הם תמיד יהיו גם אנטיספטיים, גם אנטי דלקתיים גם מכילים נוגדי חימצון, עם אפיניות ספציפית למערכת העיכול (לדוגמא), או למערכת השתן, או למערכת העצבים, אך לא רק, תמיד יהיה בם גם חיזוק, גם ריפוי וגם הזנה לכלל הגוף. (כמובן שלא תמיד ולא בכל מחיר ובהתחשב בתרופות שנוטלים).
פרחי באך אלו 38 תמציות אשר תפקידן לעזור למטופל להתמודד עם מצבים רגשיים שונים, פחדים, חרדות, מחשבות טורדניות, חוסר ביטחון עצמי ועוד. התמציות מותאמות לכל אדם באופן אישי לאחר אבחון מסודר שלי, ובדרך כלל יהיה זה שילוב של מספר תמציות, המתאימות לאופי המטופל ולמצב בו הוא שרוי. התמציות נוחות לשימוש, ללא תופעות לוואי, לא ממכרות, אינן מרדימות, מצויינות לילדים ומבוגרים כאחד.
אני מאד אוהבת ניקוי רעלים תזונתי. זו דרך נהדרת לאזן את הגוף, את החשקים ואת המשקל. בניתי ניקוי מאד מאוזן שמכיל את כל אבות המזון, מתון ומגוון. ניקוי רעלים עבורי זהו כלי, לא דרך חיים, שאני משלבת בחיי היומיום וזה מה שאני מלמדת בסדנאות שלי. מתוך הסדנאות עלה הצורך וכתבתי ספר שהוא מדריך וספר מתכונים (מעל 100 מתכונים) מותאמים לניקוי, ללא גלוטן, סוכר, טבעוני.
אני מאמינה שתזונה יכולה לרפא! כבר ידוע לרוב כי תזונה בריאה חשובה לגוף בריא ולחיים מאוזנים. העניין הוא שאין אמת אחת לגבי תזונה בריאה ונכונה, יש גישות שונות, טרנדים, מחקרים והכל משתנה חדשות לבקרים. לכן, אני איתך ביחד, אחרי תחקיר מלא, אחרי שאקשיב לך, אחרי שאבדוק את בדיקות הדם שלך, נבנה תפריט, נתמודד עם האתגרים ונצא לדרך חדשה ובריאה שמתאימה רק לך.
עיסוי הוא שיטת טיפול במגע. אני נוגעת באנשים תרתי משמע, לפי טונוס השריר אני מרגישה את המתח, את אי השקט, שרירים תפוסים או את כאב הדלקת. אני מעסה עפ"י עקרונות העיסוי האירוודי הרפואי כבר 16 שנה. העיסוי יעיל מאוד בהזרמת הדם ופינוי הרעלנים בגוף, מרפה שרירים תפוסים, מפחית מתח וחרדה, מספק גמישות לשרירי השלד, חיזוק לרצועות ולגידים ושיפור משמעותי ביכולת השיקום הטבעית של הגוף.
סדנה שמיועדת לנשים המתמודדות עם אתגרי גיל מעבר. 9 מפגשים בגדרה בהם נדבר על מיניות, תזונה, שחנויים פיזיים ורגשיים, שינויים משפחתיים ורצפת אגן. בואי!
