רינת גל אוחיון - מתרגמת את הגוףכסף

אני מדברת את השפה הזו. כל גוף רוצה להיות בריא, מאוזן, ומלא אנרגיה. אם הוא לא כזה - יש לו סיבה טובה מאוד. הייחוד שלי הוא היכולת לתרגם את המסרים של הגוף למילים שבני אדם מבינים. לכן אני קוראת לעצמי מתורגופנית.

עוד ›
מומחית לכאבים כרונייםציון איכות 9.9 · 55 דירוגים

מידע ואודות

אודות העסק

כאבכאבי ראש ומיגרנותכאבים כרונייםמודעות וצמיחה אישיתמתורגופניתעבודה עם הגוףקונסטלציה משפחתיתשיטת גרינברגשינוי דפוסי התנהגותתטא הילינג

לגוף יש שפה. אני מדברת את השפה הזו. כל גוף רוצה להיות בריא, מאוזן, ומלא אנרגיה. אם הוא לא כזה - יש לו סיבה טובה מאוד. הייחוד שלי הוא היכולת לתרגם את המסרים של הגוף למילים שבני אדם מבינים. לכן אני קוראת לעצמי מתורגופנית. כשלקוח מגיע אליי עם כאבים, או עייפות לא מוסברת, או עודף משקל, - יש לי את הכלים להבין מה הגוף מנסה להגיד בזה. אני מדובבת את הגוף, אני יכולה להגיד מה כל חלק בגוף מייצג עבור הלקוח שלי, איזה דפוס התנהגות קיים בכל חלק גוף, איזה רגשות מאוכסנים בו, ולמה. זה פשוט, זה פרקטי, זה ברור, וזה משפיע על הגוף שמבינים אותו. אחרי שמבינים את הגוף, אני מלמדת את הלקוחות שלי איך להפסיק את הכאבים הכרוניים שלהם ולשנות הרגלים ודפוסי התנהגות וחשיבה דרך תשומת לב לגוף, מגע, תנועה, נשימה והנחייה. אני מאבחנת ומוצאת את הקשר בין הכאבים לבין דפוסי ההתנהגות והתגובות הרגשיות, ואז בונה סדרת פגישות ממוקדות שיוצרות תהליך למידה מותאם אישית ואפקטיבי עם תוצאות ברורות ומדידות, שמחזיקות לאורך זמן. מגיעים אליי גם אנשים שרוצים להרגיש חיבור טוב יותר לחיים ולגוף שלהם, או לחזק תחושה של ביטחון עצמי ולהפתח לאנשים, ואז אני מוצאת את המקום בגוף שמבטא את התחושות האלה ועובדת דרך הגוף. היתרון של העבודה עם הגוף הוא שהגוף פשוט וקל למדוד את השיפור בו, בעיקר אם לוקחים כאב, קל לראות אם יש או אין כאב, אי אפשר להתווכח עם זה, וכך הגוף מראה לנו כל הזמן את הדרך ואם אנחנו בכיוון הנכון. מיהם הלקוחות שלי? אנשים בריאים, עם כאבים. כאלה שיש להם כאב מציק, עשו את כל הבדיקות, הלכו לרופאים, ולא מוצאים סיבה לכאבים שלהם. אומרים להם שהכל בסדר, שינוחו, או שיקחו כדורים משככים. אני מוצאת לאנשים כאלה את הסיבה לכאבים ומלמדת אותם איך להפסיק את הכאבים. עוד קהל שמעריך במיוחד את העבודה שלי הוא מטפלים אלטרנטיביים. אני עובדת המון עם מטפלים, שגם הם לפעמים סובלים מתחושות לא נוחות ופתוחים לללמוד איך לקחת אחריות על הגוף שלהם בצורה כזו שהכאב או התחושות הלא נוחות יפסקו. מטפלים גם מגיעים כדי לקדם את ההתפתחות האישית שלהם. גם אז אני עובדת דרך הגוף ומראה להם איך להשתמש בכלים שכבר למדו על מנת לחזק חלקים שזקוקים לחיזוק בגוף, כדי לחזק איכויות שחסרות או חלשות (בטחון, שפע, נוכחות ועוד). הטיפולים נעשים בלבוש מלא. אני משתמשת בטכניקות מגע שונות בהתאם למה שמתאים לגוף בכל רגע ומסבירה תוך כדי עבודה את דפוסי ההתנהגות שמופיעים בכל חלק גוף, איך נלמדו, לאיזו סיבה, מה הרווח ומה ההפסד בשימוש חוזר בהם, ואז אם רוצים אני משחררת את הדפוסים והכאבים מהגוף. כמו כן אני משלבת תטא הילינג בטיפולים.

פרטי העסק

מקצועמומחית לכאבים כרוניים
אזור פעילותמודיעין והסביבה
שנות ניסיון14 שנים

תחומים ומילות מפתח

כאבכאבי ראש ומיגרנותכאבים כרונייםמודעות וצמיחה אישיתמתורגופניתעבודה עם הגוףקונסטלציה משפחתיתשיטת גרינברגשינוי דפוסי התנהגותתטא הילינג

אתר זה מוגן על ידי reCAPTCHA, ובכפוף למדיניות הפרטיות ולתנאי השימוש של Google.