עדה רוזן גל - אומנות

יצירת תכשיטי זכוכית בעבודת-יד באמצעות מבערי חמצן וגז. מקיימת סדנאות למידה בסטודיו. מקיימת מפגשים של קבוצות, בהן אני מדגימה את יצירת החרוזים במבער, המפגשים כוללים ארוחה ותערוכת תכשיטים.

עוד ›
יצירה בזכוכית וכתיבהכוכב יאיר

חוות דעת

מה לקוחות מספרים/ות על העסק, השירות והמוצרים.

ד"ר סיגל וקס, ד"ר יאיר פלגי, רותי ברוך
לפני כמעט 5 שנים
(משובים לספר "היום שרציתי לצעוק שמחה")

ד"ר סיגל וקס - Consultant in Psychiatric Rehabilitation (יועצת לשיקום פסיכיאטרי) מעבר לחשיבות של הנושא, אני חושבת שהגיוון של החוויות שהצלחת לאסוף ונקודות המבט השונות הוא מופלא.
חשוב לי להגיד שהסיפורים כתובים בצורה מאד רגישה ונוגעת. מאד אהבתי גם את הפתיחה של כל ראיון שבו את מביאה לרגע את עצמך במפגשים האלה.
הפרק של "איך להיות תינוק יהודי" הוא בעיני החשוב מכולם - זו סוגיה שבכלל לא הייתי מודעת אליה והיא כל כך מורכבת. הנספחים של שי פירון ועמוס עוז משלימים את התמונה.

ד"ר יאיר פלגי – פסיכולוג קליני
הרכות והרוך מלווים את ספרך לאורך כל הדרך. חשתי שאת מזמינה אותי להיכנס למקום מאוד פרטי, אישי, מעניין ומושך, כמו להיכנס לתוך מחילה פרטית ולא לדעת אם יש מוצא בקצה השביל.
כל הסיפורים מאד מיוחדים ויוצאי דופן, כל אחד עולם בפני עצמו. הספר מושך, והיה לי קשה להפסיק לקרוא אותו. קראתי ללא הפסקה את כל המונולוגים ברצף.


רותי ברוך - עובדת סוציאלית, עובדת עם משפחות מאמצות.
(עובדת סוציאלית שהתמחתה בנושא טיפול במשפחות האימוץ עם כל הצדדים הייחודיים שלהם).

לאחר קריאת הספר בשלמותו, אני מוצאת שיש לו מקום רב במדף הספרים. השיחה הפתוחה על עקרות, על איך לקבל ילד שלא ילדתי, איך אוהב אותו, מביאה תיאורים אותנטיים של התחבטות בשאלות קיומיות. יש בספר מגוון מאד רחב של מערכת קבלת החלטות שהחיים מעמידים בפנינו, בפני אלו שנתקלו במחסום הלידה הטבעית.
אלה רוזנר
לפני כמעט 5 שנים
מפגש גיבוש
נפגשנו אצל עדה למפגש גיבוש מקסים ומרענן. עדה טרחה והכינה ובישלה לנו אוכל מעולה וטעים, אח"כ חזינו בנס בריאת חרוזי הזכוכית תחת ידיה, ובסוף התרשמנו מעבודותינו המקסימות והמרגשות ואף התחדשנו בתכשיטים. גם קיבלנו הפתעה לפרידה. היה תענוג צרוף! תודה, עדה!
סיגלית הלר
לפני כמעט 5 שנים
ביקרתי אצל עדה בסדנה. התרשמתי מתהליך יצירת חרוזי הזכוכית היפים ונהניתי מהאירוח הנעים והטעים. כמובן שגם רכשתי שרשרת עם חרוז שנוצר במיוחד בשבילי. ממליצה בחום (תרתי משמע) . תודה עדה
ורד טל
לפני כמעט 5 שנים
ממליצה בחום לכל אחת ורצוי גם לבוא עם חברות לבוקר נפלא בסטודיו של עדה. קחו לכן שעתיים ותכנסו לעולם הזכוכית. ארוחת בוקר מפנקת ואז סיפור הזכוכית....חוויה קסומה לראות את עדה עובדת ויוצרת בכישרון רב חרוזי זכוכית בצבעים שונים ובצורות שונות. למדתי ונהינתי מאוד. איזו אמנית בחסד. תודה רבה עדה על בוקר נפלא.
אלונה ברנדס
לפני כמעט 5 שנים
בוקר עם חברות טובות וחדשות, עם אירוח מושלם והצצה לאומנות הזכוכית, שמאחורי התכשיטים היפים שעדה יוצרת, שכל אחד מהם הוא יחיד ומיוחד. ראינו את הזריזות בה עדה יוצרת מאותה זכוכית מספר חרוזים שונים לחלוטין ומיוחדים במינם. תודה רבה על בוקר ברגוע בעולם הזכוכית שלך.

כתיבת חוות דעת

דירוג מלא של העסק ואימות בסמס — בעמוד חוות הדעת של העסק.

הוספת חוות דעת

אתר זה מוגן על ידי reCAPTCHA, ובכפוף למדיניות הפרטיות ולתנאי השימוש של Google.