צביקה לייטנר - השיטה - לנהל את הפרעת הקשב וריכוז

שנים רבות סבלתי מהפרעת הקשב וריכוז שניהלה אותי, חוויתי קשיים רבים בתור תלמיד, חייל, ביחסים, בזוגיות ובקריירה. שמעתי יותר מדי פעמים שאני פוטנציאל לא ממומש ושילמתי מחירים יקרים.

עוד ›
אימון להפרעת קשב וריכוזאורנית

מידע ואודות

אודות העסק

אימון לניהול זמןאימון אישיאימון אישי לבוגריםאימון אישי לנועראימון אישי adhdאימון אישי בקבוצהאימון בזוםאימון קבוצותמאמןקשב וריכוז adhd

אני צביקה, נעים להכיר. שנים רבות סבלתי מהפרעת הקשב וריכוז שניהלה אותי, חוויתי קשיים רבים בתור תלמיד, חייל, ביחסים, בזוגיות ובקריירה. שמעתי יותר מדי פעמים שאני פוטנציאל לא ממומש ושילמתי מחירים יקרים. הייתי בטוח שזה אני וככה זה וצריך להשלים עם זה. בשלב מסויים להיות מנוהל ומובל לא התאים לי, רציתי שליטה על החיים שלי והתחלתי דרך חדשה, למדתי לעומק והפכתי כל אבן להבין את ההפרעה, לנהל אותה ולהשתמש בה - הפכתי למאמן אישי, מומחה ומרצה להפרעת קשב וריכוז, מייסד השיטה להתאמן, לשנות, להצליח. להאמין במתאמן, לראות את הטוב, לייצר שיתוף פעולה וסיעור מוחות ,לזהות את החוזקות ולשקף, עבורי זה ייעוד. אני מאמין גדול בלחיות בתשוקה, ללמוד ולהשתפר כמה שיותר. עוסק על בסיס יומי בספורט ומתרגל מדיטציה, מנהל בחברה טכנולוגית מובילה ומוצא עניין רב בשילוב בין התחומים. אישיות המאמן, הידע שצבר בתחום, הכוונות והיכולות שלו משמעותיות ביותר להובלת תהליך האימון. באימון נעבוד על הייעוד, על הרגלים מקדמים, נלמד אסטרטגיה וכלים אפקטיביים שיאפשרו לכם לא להיגרר ולהגיב אלא ליזום ולהפוך את הפרעת הקשב וריכוז לכח משמעותי בהשגת מטרות וחיים מאוזנים.

פרטי העסק

מקצועאימון להפרעת קשב וריכוז

תחומים ומילות מפתח

אימון לניהול זמןאימון אישיאימון אישי לבוגריםאימון אישי לנועראימון אישי adhdאימון אישי בקבוצהאימון בזוםאימון קבוצותמאמןקשב וריכוז adhd

אתר זה מוגן על ידי reCAPTCHA, ובכפוף למדיניות הפרטיות ולתנאי השימוש של Google.