שלמה שלום האם אתם מספקים גם אישורים נוטריונים?
נשאל/ה על ידי דפנה נוה כלכלת המשפחה · 20.01.2020
בהחלט. אנחנו עובדים עם נוטריוניים שדוברים שפות שונות כך שאם יש צורך באישור נוטריוני עבור הגשה לגורם או רשות בארץ או בחו"ל - אנחנו יכולים לעזור בזה גם כן.
שאלות דומות
בהחלט. ראשית, לשאלתך השנייה, במקרה של תרגום אתרי אינטרנט ישנה הקפדה יתרה שהתרגום לא יהיה מילולי כלל אלא יותאם לרוח האתר. בדרך כלל תרגום שכזה נעשה בווייב ובאוריינטציה שיווקית כי האתר צריך גם למכור. לגבי השאלה הראשונה, את בהחלט יכולה לשלוח קישור לאתר, לציין איזה לשוניות וקטגוריות הן לתרגום ואת התרגום עצמו נספק בפורמט של טבלה (שפת מקור מול שפת תרגום) כך שמי שמכניס את התכנים לאתר החדש יוכל לעשות זאת בקלות גם אם הוא לא דובר את 2 השפות.
בוודאי. נשמח לבצע דוגמת תרגום ללא כל עלות כדי שניתן יהיה להתרשם מאיכות התרגום, הכול לפני ביצוע ההזמנה עצמה.
לשאלתך, זמן התרגום תלוי בגודל המסמך. ככל שהוא ארוך יותר אזי מן הסתם צריך יותר זמן לתרגם. אבל, אם הלו"ז קצר "והמלאכה מרובה" - אנחנו בהחלט ערוכים לשלב כמה מתרגמים באותו פרוייקט ולערוך את המסמך הסופי כך שהתרגום ייראה כאילו תורגם על ידי מתרגם אחד, וכך לעמוד בלוחות זמנים מאתגרים. לשאלתך השנייה - אנחנו בהחלט ערוכים לתרגם מהיום להיום. אנחנו נעמוד בכל לוח זמנים שייקבע על ידי הלקוח.
