בתהליך..המתן בבקשה.

ליבי גרינברג / בלוג

איך להבריא מתכון

13/08/2014 18:05

  • אני ממש אוהבת עוגות בחושות, העניין הוא שלא פשוט להכין אותן ללא ביצים או מוצרי חלב ועל בסיס קמח מלא/כוסמין, סילאן וכד'.

    לקראת הסדנה החדשה "מארחות בריא", לקחתי לעצמי פרוייקט: להצליח להכין עוגה בחושה טבעונית ובריאה,ניסיתי 5 פעמים עד שקיבלתי תוצאה קרובה למושלמת , לדעת אלו שטעמו את ה-5 הראשונות הן היו טעימות, אבל אני לא מתפשרת על פחות ממושלמת
    אוורירית, כזאת שאין ספק שיטרפו אותה ולא רחוקה מהמקור, אחרי שבוע של ניסיונות – הצלחתי!

    העקרונות הם כאלה.. 
    - במקום קמח לבן - קמח מלא, קמח שיבולת שועל, קמח אורז, קמח טפיוקה, קמח כוסמת
    -במקום סוכר- מייפל טבעי או סילאן טבעיים וללא סוכר
    - במקום שוקולד - אגוזים או תפוחים
    -במקום חלב - חלב שקדים או חלב אורז

    ובמקום ביצים - יש שפע של תחליפים מזינים 
    אז הכנתי לכם בבלוג טבלת המרות ואפילו בגרסה להדפסה - לא לטבעונים בלבד 

    http://wp.me/p4kvHu-gm

תגובות

ליבי גרינברג

ייעוץ תזונתי לאורח חיים ברי...