השירותים שלנו
לימוד להטוטים ;צלחות ,פלוואר-סטיק, מטפחות ,כדורים,דיאבלו,פוייז ועוד.. דרגת הקושי מותאמת לגיל.
פעילות מוזיקלית המשלבת תיפוף בדרבוקות,משחקים וריקודים, מותאם לגיל המשתתפים.
פעילות חווייתית הכוללת סיפור ,היכרות והתנסות עם תופים שונים:דרבוקה מצרית,דרבוקה טורקית, דרבוקה מחרס,ד'גמבה,דוירה(תוף בוכרי) ריק(תוף מסגרת)ומשחקי קצב וריכוז.
פעילות חוויתית לילדים שמוסיפה הרבה צבע לאירוע . והכי חשוב;פעילות שקטה שמאפשרת "לדודה מחדרה לפטפט בנחת עם הדודה מגדרה".
בתחילת הערב הבנות יתנסו בתיפוף בדרבוקה ואח"כ ילמדו צעדים ראשונים במחול מזרחי ולסיום "חפלה קטנה". *למען הסר ספק-אני לא מסיר את הבגדים שלי.
במהלך הערב הבנות יתופפו בדרבוקות ויאזינו לסיפורים מרתקים, *למען הסר ספק -אני לא מסיר את הבגדים שלי.
פעילות חוויתית של הילדים עם ההורים, ניתן לבחור במעגל מתופפים או בסדנת ג'אגלינג שבה אני מדגים ומלמד משחקים שבהם הילדים וההורים משתפים פעולה.
פעילות באווירה מדברית,המשתתפים יושבים על מחצלות,מתנסים בחווית התיפוף בדרבוקה,פוגשים את "השיח הגדול" שמספר להם סיפור מ"אלף לילה ולילה",מנגנים על מכתש ועלי תוך כדי כתישת קפה,ולוקחים הביתה מזכרת ריחנית מהפעילות.
בתחילת הפעילות המשתתפים מאזינים לסיפור המסופר בעזרת אביזרי הקרקס, ותוך כדי מקבלים הדגמה -מה עושים עם האביזרים השונים. בחלק השני הילדים מקבלים הזדמנות להתנסות באביזרים השונים-"דיאבלו","פלאוור-סטיק",חישוקים צלחןת וכדורים, בסוף הפעילות -תינתן אפשרות לילדים שרוצים להופיע ול"ג'נגל" בפני כולם.
המשתתפים מקבלים הזדמנות לחוות את התיפוף הקבוצתי במעגל דרבוקות , נלמד מקצבים ים-תיכוניים, ונשלב סיפורים מזרחיים.
סדנת תיפוף בדרבוקות למבוגרים: לימוד אחיזה נכונה של הדרבוקה, לימוד מקצבים ערביים קלאסיים, לימוד ע"י האזנה למוסיקה, לימוד ע"י תווים מיוחדים לדרבוקה, השיעורים מועברים בדרך חוויתית קלילה ואוורירית ומסייעים להתמודד עם החום של יולי-אוגוסט.
אוספים את העובדים ומארגנים מעגל מתופפים ,לימוד המקצבים מתובל בסיפורים משעשעים ומלווה במוסיקה. אני מביא איתי הגברה ,מחצלות,וכמובן דרבוקות מכל הסוגים והגדלים ואתם מביאים את מצב-רוח.
אוספים את העובדים באולם גדול וריק או ברחבה או בפארק ולומדים לג'נגל בעזרת אביזרי הקרקס(דיאבלו,פלוואר-סטיק,חישוקים,צלחות ,פוייז וכדורים). בפתיחת הסדנא אני מדגים מה עושים בכל כלי ואח"כ עוברים בין התחנות ומתנסים,בסיום הפעילות המנכ"ל/ית מחלק/ת בונוסים למצטיינים בג'אגלינג. אני מביא הגברה שמלווה את כל האירוע במוסיקת רקע.
"תופים וסיפורים" הילדים יושבים על מחצלות,מתנסים בחווית התיפוף בדרבוקה, משחקים משחקי קצב שונים ורוקדים, ילד/ת היומולדת מתופף על תוף גדול. בזמן שהילדים אוכלים מגיע "השיח הגדול" ומספר סיפור. בסיום הפעילות הילדים מנגנים על מכתש ועלי ואח"כ כותשים קפה. אני מגיע עם הגברה הכוללת מיקרופון ומוסיקת רקע.
"סדנת להטוטנות" בתחילת האירוע אני מדגים מה עושים עם אביזרי -הג'אגלינג ,אח"כ הילדים מתנסים באביזרים השונים(דיאבלו, פלאוור-סטיק,צלחות סיניות,פוייז וכדורים)בסוף האירוע הילדים שרוצים יכולים להופיע כאשר ילד/ת היומולדת מחליט מי מופיע ומתי. אני מגיע עם הגברה הכוללת מיקרופון ומוסיקת רקע בזמן האירוע.
לימוד להטוטים בעזרת אביזרי הקרקס השונים(דיאבלו,מקל-פרח,צלחות ,פוייז וכדורים) ואח"כ מופע אש העזרת אביזרים שונים(פוייז-אש,חבל-אש,מניפת-אש ועוד...).
אני מגיע עם 2 דרבוקות לבית הלקוח, מלמד כל אחד בדרך המתאימה לו- עפ"י שמיעה ואו לפי רישום קצב בשיטה מיוחדת לדרבוקה, מיועד לתושבי רחובות והסביבה , משך השיעור: 45 דקות.
מופע משותף שלי ושל שולה שריד שבו אני מספר סיפורים בניחוח מזרחי ושולה מספרת סיפורים בניחוח מערבי-אירופאי ובין לבין קטעי קישור המלווים בדרבוקה.
הפעלה ליום הולדת למי שמזמין מס' מצומצם של ילדים(בערך עשרה)אבל לא רוצה לוותר על מפעיל. מתאים לילדים מגיל 4: בתחילת ההפעלה הילדים מאזינים לסיפור,אח"כ מתופפים בדרבוקות, משחקי קצב ושירים,בסוף ההפעלה כל ילד מקבל בלון-צורות. מיועד לתושבי רחובות והסביבה .
אני מגיע עם בידורית ודיסקים המתאימים לאירוע ומתופף בדרבוקה במהלך הארוע. להוספת אווירה יש אפשרות להביא דרבוקות קטנות,צעיפים לריקודי-בטן ותרבושים.
