השירותים שלנו
אני מאמינה שכל הורה יכול ללמוד כיצד לנהוג עם ילדיו ולדעת בעצמו איך לפתור כל סיטואציה. לכן בתהליך ההנחיה אני שמה דגש על היעד שאליו ההורים רוצים להגיע ונותנת כלים יישומיים לפעולה. תחילת התהליך הפרטני במפגש אבחון שבו אוכל להכיר אתכם, את משפחתכם ואת הקשיים שעליהם תרצו לעבוד. לאחר מפגש זה אבנה תכנית עבודה התואמת את צרכיכם ותפיסת עולמכם ואציע לכם תהליך המותאם אישית לכל משפחה ומשפחה. חשוב לציין שאורכו של התהליך אינו קבוע ומשתנה בהתאם לצורך. במפגשים שלאחר מכן נדון במטרה ההורית, לאן אתם רוצים להנהיג את המשפחה שלכם ונלמד כיצד להגיע אל המטרה בשיתוף פעולה של כל בני המשפחה ותוך שמירה על יחסים טובים ואוירה משפחתית חיובית.
תארו לעצמכם את האפשרות לקחת פסק זמן של שעתיים, אחת לשבוע, ולשבת לדבר על כל מה שמציק לכם, כואב לכם, מרגש אתכם ומצחיק אתכם בילדים שלכם עם עוד הורים נוספים שמרגישים בדיוק אותו דבר ונמצאים בדיוק באותה סירה... לא צריך לחכות שתהיה בעיה או שיופיע קושי. קבוצת הורים צריכה ויכולה להיות כיף והיא מתאימה לכל מי שמאמין שכל הורה יכול לחוות את ההורות באופן שונה אבל בסוף לכולם יש גם המון מכנה משותף... בקבוצה תוכלו לפגוש הורים נוספים שמתמודדים עם יומיום דומה לשלכם, תוכלו לשתף וללמוד יחד, ממני וגם אחד מהשני איך להתמודד בשגרה, לקבל רעיונות יצירתיים ולשמוע דעות נוספות. אז אם האפשרות הזו קורצת לכם 😉, אני מזמינה אתכם להצטרף לאחת מקבוצות ההורים בהנחייתי. קבוצות הורים הן קבוצות של עד 12 זוגות, הנפגשות פעם בשבוע, למשך 10 מפגשים, שעתיים כל מפגש. לרוב הקבוצות מחולקות על פי תחומי עניין על מנת לייצר את מרב התועלת עבור כל משתתף, לדוגמה, זוגות הורים לפני לידה, זוגות הורים לילדים מגיל 0-10, קבוצות בוקר לאימהות בחופשת לידה ועוד.
"לאן אני רוצה להנהיג את המשפחה שלי? למה הילדים שלי כל הזמן רבים? מדוע אני לא מצליחה לגמול את הילד שלי ממוצץ? לאן נעלמה הסמכות ההורית?" כל אלה ועוד בהרצאות שאני מעבירה בגני ילדים, במתנ"סים או בחברות פרטיות. ההרצאות מיועדות להורים ולצוותים חינוכיים ובהן תלמדו ותקבלו טיפים כיצד להתמודד עם הקשיים שמוצבים בפנינו ההורים במהלך גידול ילדינו ואיך לעשות שינויים גדולים בצעדים קטנים, בשיתוף פעולה ותוך שמירה על יחסים טובים.
מי מאתנו ההורים לא רוצה לדעת שהילדים שלנו נמצאים במקום בטוח שיודע ומבין את צרכיהם? איזו מנהלת גן לא שואפת שהיחסים בתוך הצוות ובין הצוות להורי הגן יהיו פחות ממעולים? כאימא לשלושה ילדים קטנים שנמצאים במסגרות שונות אני מבינה ומוקירה את חשיבות הצוות החינוכי שמלווה את ילדיי שעות רבות מתוך שגרת השבוע. צוותי הגנים והמטפלות עובדים קשה מאוד ומתמודדים לעתים את אתגרים לא פשוטים. אני מאמינה שליווי אישי, קבוצתי ומעטפת כוללת שנוגעת בצרכי הגן, הצוות, ההורים והילדים יכולה להשפיע משמעותית על האווירה השוררת בגן. אני מציעה חבילת ליווי מותאמת אישית הכוללת מפגשי צוות, הרצאות להורים ושעות ליווי אישי לאורך כל השנה. נושאי המפגשים וההרצאות נבחרים יחד עם מנהלי הגן על מנת להתאים באופן מרבי למרחב הגני. אני מזמינה אותך ליצור קשר ולקבוע פגישת היכרות.
