השירותים שלנו
הרצאות שמספקות את כל החובות והזכויות של האזרח, ההרצאות מרתקות ומעניינות מאוד, אשר קיבלו פידבקים מדהימים, ההרצאה בנושא העצמה אישית - נקראת כנגד כל הסיכויים - סיפור חיי שמשרה השראה וזווית שונה על החיים מומלצת ביותר . מבחינתי כל אזרח/אדם צריך לשמוע את הרצאותיי .
זוגות שהחליטו לסיים את הקשר של ברית הנישואין בצורה יפה וחברית ללא מלחמות של עורכי דין, כסף רב, זמן והליך ממושך בבתי משפט, בדרך של הבנה,הסכמה והפנמה כי ישנם ילדים ולמזער את כאב הפרידה כמה שיותר, הן כלכלית והן תקשורתית, בהסכם גירושין שיקבל תוקף של פס"ד, בבית משפט לעינייני משפחה, בהקדם האפשרי, ועדין יוכלו לתקשר בכבוד בני הזוג למען ילדיהם המשותפים לעולמי עד.
מלמדת קורסי גישור עם אפשרות המשך לקורס בדיני משפחה, מלמדת דיני עבודה, ביטוח לאומי, מספקת תמיכה, הדרכה, משפחות במשבר, ילדים בגיל הבגרות...עם ידע רב הן משפטית והן בירוקרטית מול גורמים ממשלתים .
כיצד אנו מתמודדים עם מחלות, פטירה, כאב, מהי תקשורת יעילה, האם אנו זקוקים לעזרה חיצונית, הפנמת המצב, ועוד....
