השירותים שלנו
פגישת ייעוץ עבור הורים המתלבטים לגבי בתם או בנם בגיל ההתבגרות ומעוניינים להתייעץ. מפגש הייעוץ לרוב מתקיים עם ההורים ובמידת הצורך הנער או הנערה מגיעים גם כן לפגישה. בחלק האחרון של פגישת הייעוץ, אני מציג בפני ההורים את המלצתי וכיצד ניתן לשפר את הרגשתו ותפקודו של בנם/בתם.
סדנאות לבני נוער - מפגש של שעה וחצי ועד סדנאות של מספר מפגשים. הקבוצה תעבור תהליך טיפולי-התפתחותי אישי וקבוצתי, תוך התמקדות בהבעה של מחשבות, רגשות ותחושות בעזרת אמצעיים יצירתיים בסביבה קבוצתית מקבלת ומאפשרת. השתתפות בקבוצה תאפשר לבני הנוער להכיר את עצמם ואת חבריהם לקבוצה, לחזק את הביטחון והדימוי העצמי שלהם, לפתח יכולות לעמוד ולהציג את עצמנו מול העולם, לשפר מיומנויות של יצירת קשרים חברתיים ועוד. במפגשים הקבוצתיים נעבוד על התמודדויות שונות, המאפיינות את גיל ההתבגרות, נעבוד עם תסכולים, נקשיב לעצמנו ולחברנו בקבוצה, נלמד על הגבולות שלנו, נבין כיצד אנחנו פועלים? מה מפעיל אותנו? באילו מצבים אנחנו מצליחים? מה מכשיל אותנו? כיצד אנחנו מגיבים למצבים שונים? ומהם הרגשות הרבים הנמצאים בתוכנו? על כל אלה ועוד נעבוד בעזרת אמצעים ושיטות יצירתיות רבות, המותאמות לעבודה עם בני נוער כמו: דרמה, תאטרון, משחק, פלייבק ומוזיקה.
סדנאות חויתיות חד פעמיות ותהליכיות לבני נוער. הקבוצה תעבור תהליך טיפולי-התפתחותי אישי וקבוצתי, תוך התמקדות בהבעה של מחשבות, רגשות ותחושות בעזרת אמצעיים יצירתיים בסביבה קבוצתית מקבלת ומאפשרת. השתתפות בקבוצה תאפשר לבני הנוער להכיר את עצמם ואת חבריהם לקבוצה, לחזק את הביטחון והדימוי העצמי שלהם, לפתח יכולות לעמוד ולהציג את עצמנו מול העולם, לשפר מיומנויות של יצירת קשרים חברתיים ועוד. במפגשים הקבוצתיים נעבוד על התמודדויות שונות, המאפיינות את גיל ההתבגרות, נעבוד עם תסכולים, נקשיב לעצמנו ולחברנו בקבוצה, נלמד על הגבולות שלנו, נבין כיצד אנחנו פועלים? מה מפעיל אותנו? באילו מצבים אנחנו מצליחים? מה מכשיל אותנו? כיצד אנחנו מגיבים למצבים שונים? ומהם הרגשות הרבים הנמצאים בתוכנו? על כל אלה ועוד נעבוד בעזרת אמצעים ושיטות יצירתיות רבות, המותאמות לעבודה עם בני נוער כמו: דרמה, תאטרון, משחק, פלייבק ומוזיקה.
