אסתר סער נשימה מעגלית - תנועת הרגשות - לנוע להרגיש לאהוב

איך מתבוננים על רגש? איך מבטאים רגש? איך מחבקים רגש? קודם קול לוקחים נשימה ועוצרים רגע! שמי אסתי סער, אני מלווה אנשים משנת 1996 להתחבר ולרפא את עצמם.

עוד ›
נשימה מעגלית (ריברסינג) ודמיון מודרךתל מונדציון איכות 10.0 · 3 דירוגים

ליוי אישי ממוקד ליצירת שינוי הרגלים

שייח מקדים , שילוב של טכניקות נשימה מעגלית, הילינג ודמיון מודרך . להוביל את האדם אל תוך עולמו הפנימי . להבין ולראות דפוסים ישנים, להסכים לשחר . לחזק, לתמוך, ולהרגיש יותר בהירות ושלווה מול עצמו. מתאים לכל מי שאינו יודע לבטא רגש . הנשימות גורמות לרגש להשתחרר ללא צורך לדבר במילים. אפשר לצעוק, לבכות , לצחוק או רק להקשיב למה שקורה בגוף, הנשימה מכוונת, משחררת בקצב האישי של האדם.

נחזור אליכם/ן עם הצעה מותאמת תוך יום עסקים אחד.

שירותים נוספים

סדנאת נשימה מעגלית ודמיון מודרך

סדנא חד שבועית לנשים . ננשום ביחד , נרקוד ביחד, נצעק ביחד, נרגיש ביחד . בעיקר ניפגש עם הרגשות שלנו נשחרר ונשתחרר בהדרגה אל עבר החופש הפנימי שלנו . להתחבר אל עצמך בתוך מרחב תומך . ריברסינג (נשימה מעגלית עם דמיון מודרך . ימי א' מהשעה 17:00-19:00.

פרטים נוספים
מדיטציה- דרך כלי המטוטלת

הכוונה מדיטטיבית לאפשר לאנרגיה גבוהה להיכנס אל תוכך , לנקות , לטהר ,לטפל בכאבי הגוף והנפש. עוזר מאוד לקרקע את האדם , ללמוד לטפל ולהרגיע את הנפש לבד , לנוע כמטוטלת , להזיז את החלקים הפנימים בגוף שצרכים מרפא ,חיבור הלב והשכל.

פרטים נוספים

אתר זה מוגן על ידי reCAPTCHA, ובכפוף למדיניות הפרטיות ולתנאי השימוש של Google.