השירותים שלנו
יחסים. זוגיות- חיפוש זוגיות. טיפול זוגי. הדרכה הורית. טיפול בנשים נפגעות תקיפה מינית. נפגעי ונפגעות אלימות. טיפול בהתמכרויות- גברים ונשים. טיפול בטראומה בילדות, בגרות. בטיפול יהיה מפגש עם העולם הפנימי של המטופל, עם הילד\ה הפנימי/ת, החי בתוכנו וומציאת דרכים למציאת העצמי האמיתי.
דרך הטיפול הקבוצתי ניתן יהיה להכיר כל אחד את עצמו ביחסים עם האחר, עם עצמו, כיצד הוא מביא את עצמו לעולם, מה תוקע, מה מאפשר, איך ניתן ליצור את השינוי שאני רוצה בחיים שלי, ביחסיי עם עצמי ועם האחר.
בכל אחד ואחת מאיתנו ישנו ילד פנימי, שעם הזמן מאבד את העצמי האמיתי ונותר מתוסכל, פגוע, לעיתים מדוכא וכועס. דרך סדנא קבוצתית ניתן יהיה להכיר ילד/ה פנימיים אלה ולהתחבר חזרה אל העצמי האמיתי, שיהווה מקור לעוצמה, כוח, שמחה, אהבה והילדים- אנשים יוכלו לחוות גדילה וצמיחה משמעותיים.
קבוצה שתהיה בהנחייה עם פסיכודרמטיסטית. זהו טיפול קבוצתי חוויתי, שבו מתקיים מפגש עם דמויות פנימיות וחיצוניות בעולמנו וחלקיחם בתוכנו, דרך משחק ושימוש בכלים יצירתיים, שיסייעו לאנשים בקבוצה להבין את עולמם הפנימי, לחוות אותו, ולהעניק לו משמעות חדשה, ראויה ובעלת קול ברור המסייע בהתחברות לחלקים מהם היינו מנותקים גם שנים רבות.
