השירותים שלנו
כל הפניה של משפחה, זוגות או פרטים שייצרו איתי קשר, אך העיסקה לא תיסגר, ראויה להתיחסותי ותודתי.
אני מרצה באופן מעניין, מרגש ומתיחס להתנהגויות של יחיד ובני זוג וכיצד טיפול ממתן אותם ותורם לקשרים טובים יותר כדי לשמר את המשפחה. כל "סגירת" הרצאה תזכה את המפנה בעמלה.
ההרצאות ניתנות תוך התיחיחסות למקרים שונים ומשברים בחיי המשפחה בכל תחומי החיים : בזוגיות ובתחום הטיפול וגידול הילדים. כל סגירת עיסקה תזכה את המפנה בעמלה.
הפעלות קבוצתיות באמצעות קלפים טיפוליים, בתחום של דינמיקה קבוצתית. הבעת רגשות ותכנים מהעולם הפנימי. כל "סגירת" עיסקה תזכה בעמלה.
הורים שנשלחים ל"תיאום הורי" על ידי בית משפט לעניני משפחה, או על ידי עורכי הדין שמייצגים אותם, או ע"י מגשר אם הם בתהליך גישור, מטפלים בשאלות וחילוקי דעות לגבי הילדים המשותפים בהליך של תיאום הורי.
הנחייה בקבוצה כמטפלת פרטנית של נשים שנמצאות בהליכי פוריות.
אני מנחה קבוצות במשך עשרות שנים. כמטפלת זוגית ופרטנית אני מטפלת בזוגות שנמצאים בתהליכי פוריות. בקליניקה שלי בקרית ביאליק.
