תומר רוטנברג - צילום סטילס

צלם מקצועי, בעל תואר בצילום ומדעי החברה מביה"ס לאומנויות מנשר. מתמחה בצילומי אירועים, חתונות, בוקים, תדמית (אישית ועסקית) מוצר, אוכל, תכשיטים, ויחסי ציבור.

עוד ›
צילום חתונות, תדמית,בוקים,סטודיו,אירועים,מוצרים ואומנותי.רמת גןציון איכות 10.0 · 7 דירוגים

חוות דעת

מה לקוחות מספרים/ות על העסק, השירות והמוצרים.

10.0
ציון איכות מצוין (מתוך 10)
מבוסס על 7 מדרגים/ות · 7 חוות דעת
ציון האיכות לפי פרמטר
מחיר
10.0
שירות
10.0
זמינות
10.0
אמינות
10.0
רחלי אשל ארנון
לפני כ־12 שנים
תומר
תודה על צילומי התכשיטים שלי.
היית קשוב לבקשות שלי בהמון רגישות.
התרשמתי מהזריזות ומהאיכות .
מאוד אהבתי את צילומי האווירה שנתת לי במתנה, נתת לי להרגיש שאתה מעבר לאהבתך לצילום, היה חשוב לך שאהיה מרוצה (הקשבה אבסולוטית ללקוח)
והמחיר היה מאוד נוח.
כל הפרמטרים להצלחה!
בקיצור יצאתי מאוד מרוצה!
תודה רבה :-)
רחלי
דורית שר
לפני כ־12 שנים
טל ותומר הם צוות מנצח!
קבענו פגישה והם הגיעו מתוקתקים, מוכנים וערוכים לכל מה שיבוא.
טל איפרה אותי במקצועיות ורגישות תוך מתן תשומת לב לכל פרט ופרט.
תומר צילם במקצועיות וזריזות והתוצאות תראינה בקרוב.
הרגשתי מלכה ליום אחד, תודה טל ותומר המקסימים!
שולי שובלי יועצת נדל"ן
לפני יותר מ־12 שנים
כולם נדהמו מהצלמים !!!

תומר ואמיר צילמו את האירוע עם השתלבות מוחלטת בין האורחים, בצורה מקצועית ואותנטית.

התוצאות יצאו מקסימות, הן התמונות והן הוידאו.
העריכה קלעה בול לאופי האירוע ולנו.

טל המאפרת היתה רגועה, קשובה ומקצועית.

פשוט תענוג לעבוד עם אנשי מקצוע אלו !!!

ממליצה בחום :-)
הלקוחה ששלחתי לתומר , פיינשמקרית, סטנדט גבוה, שונאת צילום ויצאה מאוד מרוצה מהתמונות. צילום התדמית, קבל מחמאות רבות מהסביבה. פרט לתוצאה, תומר יודע להוציא המיטב, דאך המלצות, שירות מא ועד ת , מאיפור ועד עריכה ואלבום אם צריך. נותן את הנשמה והכי חשוב פשוט בן אדם טוב
נעמי והדר זלצינגר
לפני יותר מ־12 שנים
לפני כחודשיים פגשתי את תומר וטל בקבוצת ביז בפתח תקווה בה ביקרתי. הם עשו עליי רושם מעולה, התעניתי וביקשתי הצעת מחיר לצילום המופע שלי " יצאת גדול". קיבלתי הצעת מחיר הוגנת והחלטתי שאני סוגרת איתם עסקה. העסקה השתלמה - זכיתי ליחס מחוייך ונעים את המקצועיות ניתן לראות בתמונות האיכותיות שיצאו בסופו של דבר, עמדו בלו"ז והגיעו מוקדם כדי להתארגן לאירוע... מומלץ ביותר!!!
יוני כהן בית ספר לצורפות
לפני יותר מ־12 שנים
תומר מקצועי , איכותי, יופי של צילומים עשה לסטודיו . מחכים כבר לעבודה איתך בימים הקרובים.
מומלץ מאוד, כישרון אמיתי פשוט בן אדם.
דבוריק הר-פז
לפני יותר מ־12 שנים
ביום חמישי האחרון השתתפתי ביום של צילום תדמית. הצלם היה תומר רוטנברג והמאפרת- רעייתו המקסימה- טל.
בני הזוג המתוקים הללו מצאו חן בעיניי ברגע שהכרתי אותם ולכן, אף שאני שונאת להצטלם ובדרך כלל קשה לי לראות את התמונות בהשתתפותי, קפצתי על המציאה והחלטתי להשתתף, ממילא העירו לי שאני צריכה כבר להחליף את התמונה שבאתר של ביז.

כמו שהם מתוקים וחמודים כך הם מקצוענים. לטל אמרתי שאיני מורגלת באיפור , לכן אני מבקשת שיהיה עדין ושלא ארגיש בו. כך היה. זמן האיפור היה כיפי וטל מרחה, צבעה ועשתה את קסמיה תוך שיחה קולחת מעורבת בפרצי צחוק שלי ושלה. התוצאה הסופית הייתה מהממת. יתרה מזאת. היא הביאה אתה צעיפים בצבעים שמחמיאים לצבע עיניי ותכשיטים שחשבה שאוהב ומסרק לסרק אותי- מזל שהביאה כי לא הלכתי למספרה כמו שתכננתי. אז גם סרקה וגם תיכשטה וגם איפרה- קוסמת- בקיצור.

ואז הגעתי לחלק שקשה לי- לצילום. גם פה בני הזוג התכוננו וכבר חשבו מראש על פוזות שלי- ישיבה בכורסה עם ספר, בעמידה וכו'. זה הרחיב את נשמתי להבין שהם באו מוכנים לקראתי- כמה מחמיא וכמה מקצועי מצדם.
בזכות תומר הצילום היה חוויה בשבילי, במקום להיות הסיוט שהוא בדרך כלל. הרגשתי כל כך נינוחה ושמחה שבסוף אני המצאתי את התנוחות ובעיקר, צחקתי כל הזמן. יצאו , באמת, תמונות מהממות ואפילו אני שכל כך ביקורתית לגבי התמונות של עצמי- הייתי מרוצה ושמחה מאוד., גם פה תומר הפעיל את קסמיו. זוג של קוסמים שגרמו לי ליהנות.
אז אני ממליצה בחום רב על T&T הפקות- טל ותומר רוטנברג, אם אתם רוצים בחווייה כפולה של איפור וצילום מקצועיים לעילא ולעילא , צחוקים ונועם. תודה לכם.

כתיבת חוות דעת

דירוג מלא של העסק ואימות בסמס — בעמוד חוות הדעת של העסק.

הוספת חוות דעת

אתר זה מוגן על ידי reCAPTCHA, ובכפוף למדיניות הפרטיות ולתנאי השימוש של Google.