השירותים שלנו
סדנאות - אשר ישפרו את איכות חיינו, בריאותינו והנאות החיים שלנו. כל מפגש יתמקד באחד או יותר מהנושאים הבאים: "אדם וחוה" וכל מה שביניהם. שיחות על זוגיות. "תקשורת זה לא רק תואר" - על תקשורת בין-אישית. "וכשטוב לי.." - מודעות אישית (אם לי טוב, לסביבתי טוב, ואז - הכול יותר טוב). "כמה זמן לא צחקנו..." - ערב של כיף, צחוק והנאה - אוסף סיפורים, אנקדוטות,וחכמת חיים. "תתחדשו על הגוף" - התחדשות הגוף לפי הפילוסופיה הסינית. "מוסכניקים של גופנו" - טיפול 10,000 לגופנו. "על המשקל" - בקרת משקל (מבלי להזכיר את המילה דיאטה). משך המפגשים כשעה וחצי במפגשים שלי - תמיד יש משהו חדש, מרענן, מרתק, היכול להביא לשינוי.
אנטי אוקסידנט החזק מכל פרי אחר, אנטיאייג'ינג, ויטמינים, חומצות אמינו,סיבים תזונתיים, ועוד ועוד עדויות אישיות מדהימות לאחר שימוש קצר של 2 כוסיות ביום - זה כל מה שצריך. מארז של 4 בקבוקים מחירו 680 ש"ח
השווק הרישתי ( MLM) הינו העסק האולטימטיבי למינוף עיסקי והכנסה פסיבית בהשקעה זעומה. לחברת מונהווי התכנית העיסקית הטובה בשוק ה- MLM. המסע עם חבורת מפיצים של מונהווי הוא מסע אל השפע: כלכלי, בריאותי והתפתחות אישית. ומסע אישי איתי.
