טלי עמית

פרופיל מאומת בביז

טלי עמית

רמת גן

הציון ייפתח אחרי 3 חוות דעת מאומתותיש כבר 1
לפרופיל העסקי המלא בביז

הוספת חוות דעת על טלי עמית

דקה מזמנכם/ן - וזה שווה המון.

מדרגים/ות כל פרמטר מ-1 עד 10 - הציון הכללי הוא הממוצע של הארבעה. הציון אנונימי לגמרי: הוא נכלל בממוצע של טלי עמית בלבד, ולא יוצג לצד שמכם/ן. רק חוות הדעת הכתובה מתפרסמת עם השם.

איכות השירות
אמינות
מחיר
עמידה בזמנים
הציון הכללייחושב אחרי דירוג ארבעת הפרמטרים
הוספת תמונותJPG או PNG, עד 4MB

לאימות חד-פעמי בלבד - לא יוצג בדף ולא יועבר הלאה.

נעדכן אתכם/ן כשחוות הדעת תעלה לדף.

כדי לשמור על אמינות הדירוגים, כל חוות דעת עוברת אימות בקוד SMS חד-פעמי ובדיקה קצרה לפני הפרסום.

האתר מוגן על ידי reCAPTCHA, ובכפוף למדיניות הפרטיות ותנאי השימוש של Google.

מה מספרים על טלי עמית

עוד 2 חוות דעת - והציון הכללי של טלי עמית נפתח

חוות דעת עם התגית ״עסקה מאומתת בביז״ נכתבו על ידי חברות וחברי ביז אחרי עסקה אמיתית שתועדה במערכת - ההמלצה האמינה ביותר שיש.

שרון קדם מדייקת פינות בעיצוב פניםמתכננת ומעצבת פנים · השנה שעברה
עסקה מאומתת בביז

כמה חשוב שיש לך יועצת נדל"ן שלא עוצרת עד שמקבלת תשובה ומביאה ללקוח שלה את כל הנתונים האפשריות כדי שיוכל לקבל החלטה מושכלת נכונה רגע לפני רכישה.

לשיטת העבודה של טלי נחשפתי שהתייעצה איתי האם בדירה שראה הלקוח אפשר להגשים חלום, חקרנו, בדקנו שרבטנו ועכשיו עם כל הנתונים ההחלטה היא שלו.
מחזיקה אצבעות.🌺

ישראל ליפשיץ רוכש דירה סימטת אלברט רמת גןהשנה שעברה

חיפשנו דירה והגענו לטלי עמית המקסימה שהציגה לנו את הדירה שקנינו.
טלי עניינית, עזרה לנו הרבה ליוותה אותנו כל הדרך בסבלנות רבה. טלי ניהלה עבורנו בהצלחה מרובה את המשא ומתן מול המוכרת ונשארה איתנו בקשר עד היום.
אנו מרגישים אליה כאל בת משפחה!!!
אנו ממליצים עליה בחום רב לכל מי שמחפש לקנות, למכור או לשכור דירה.

נורית אבני מוכרת דירה סמטת אלברט ר"ג עסקת מחר 15.12.24השנה שעברה

טלי יקירה, אין ספק שבחרת במקצוע הנכון, את האדם הנכון במקום הנכון, יודעת לדייק את הפרטים, היה תענוג צרוף לעבוד איתך, שמחה על שבחרתי בך ללוות אותי בתהליך מכירת הדירה.
יישר כוח.

לכל חוות הדעת - בפרופיל של טלי עמית בביז