יונית ברק - Innerlift

🌿 InnerLift - תנועה, נשימה וחוזק לנשים עסוקות היי, אני בת 47, אמא לשישה וסבתא לנכדה מתוקה 💛 מאמנת כושר לנשים ומתמחה בפילאטיס מזרן, אימון פונקציונלי, אימון לגיל השלישי ובשיטת Low Pressure Fitness (היפופרסיב).

עוד ›
מאמנת פילאטיס והיפופרסיב לנשים - לשיקום רצפת אגןגני מודיעין

רחל

חוות דעת · 19.07.2025
ההרצאה הייתה מעניינת מאוד וגם חידשה לי על שיטה שלא הכרתי.

כתיבת חוות דעת

דירוג מלא של העסק ואימות בסמס — בעמוד חוות הדעת של העסק.

הוספת חוות דעת

עוד חוות דעת

לכל חוות הדעת ›
אורנית אבני
לפני כשנה
הרצאה מאוד מעניינת ! תודה.
חסרות יותר הדגמות והסבר מפורט יותר לצורך הבנה .
לואיז אדלר
לפני כשנה
למדתי את שיתת היפופאסיב אצל יונית וממליצה בחום ללמוד ולייסם. אפשר להקדיש כ 10-15 דקות לאימון בבית כדי לשמור על שרירי ריצפת האגן - פשוט ויעיל.
דניאלה אברהמי
לפני יותר משנה
מעולם לא התמדתי בפעילות גופנית כמו אצל ״יונית פילטיס״. כך היא שמורה אצלי באנשי הקשר שלי אבל יונית היא הרבה מעבר לכך. יונית היא אשת מקצוע מכוונת ומחויבת אשר בהדרכתה הצלחתי לא רק לחזור לתפקוד מיטבי אחרי פציעות קשות במרפק ובכתף, אלא גם לחזור ולהאמין ביכולתו של הגוף שלי.
השיעורים עם יונית לא רק שוטפים ועוברים מתנועה לתנועה בצורה נעימה ומאתגרת כאחד אלא גם מתקיימים באווירה משפחתית עם תשומת לב אישית לכל אחת ואחת.
ונדמה כי האהבה שלה לפילאטיס והאמונה שלה בעשייה הזו גורמת לכולנו לדבוק בה.

גם לכם/ן יש מה לספר?

שיתוף החוויה שלכם/ן עוזר ללקוחות הבאים/ות ולעסק.

כתיבת חוות דעת

אתר זה מוגן על ידי reCAPTCHA, ובכפוף למדיניות הפרטיות ולתנאי השימוש של Google.