סמדי הדדי - מובילה לדרך גוף ונפש

מאמנת תזונה ואורח חיים בריא. כבר מעל 20 שנה, עוזרת לאנשים לרדת במשקל ולהרגיש טוב יותר עם עצמם, דרך חיבור נכון בין הגוף ונפש.

עוד ›
ליווי בירידה במשקל והכוונה לאורח חיים בריאגבעתיים

השירותים שלנו

לחיצה על שם השירות פותחת את הדף המלא שלו · המחירים הם נקודת פתיחה ומותאמים אישית לכל בקשה.
תוכנית ליווי קבוצתית לירידה במשקל

תוכנית הליווי הקבוצתית של סמדי הדדי תעניק לך מסגרת 360 מעלות להרזיה ואורח חיים בריא. מצד אחד היתרונות של קבוצה, ומצד שני ליווי אישי ומתן מענה לכל שאלה/ קושי לאורך כל התהליך. משך התוכנית 3 חודשים. התוכנית כוללת: - מפגש קבוצתי אחת לשבוע עם סמדי הדדי (בזום או פרונטלי) - ליווי אישי ומתן מענה לשאלות לאורך כל השבוע בווטצאפ ע"י סמדי הדדי - התייחסות אישית להבנה מה בהתנהלות היומיומית שלך מונע ממך לרדת במשקל או אפילו לעלות (לאחר מילוי יומן אכילה). -קבוצת ווטצאפ של כל המשתתפים עם דפי מידע, תפריטים, מתכונים ועוד

פרטים נוספים
תוכנית ליווי אישית לירידה במשקל

יש הרבה סיבות למה אנשים לא מצליחים להתמיד בדיאטה. לפעמים זה קשור בהרגלים הלא טובים, פעמים אחרות באכילה רגשית ולעיתים בסוג המזון שמעורר אצלנו את הצורך לעוד ועוד אוכל… הדרך להצליח בתהליך של ירידה במשקל מתחילה בנחישות והתמדה וכאן אני נכנסת לתמונה. תוכנית הליווי האישית כוללת מפגשים אישיים בקליניקה בגבעתיים או בזום. בתהליך אישי ממוקד, תביני מהם ההרגלים ״הרעים״ שגורמים לך לעודף משקל. תקבלי מסגרת תפריט שמותאמת לסדר היום שלך. וליווי אישי צמוד בווטצאפ לאורך כל השבוע שידייק אותך (24/7 כולל שישי שבת). כאשר המטרה היא לרדת במשקל אחת ולתמיד!

פרטים נוספים
הרצאות וסדנאות לקבוצות ואירגונים

הרצאות וסדנאות במגוון נושאים: ניתן להזמין את ההרצאות כפרונטליות או בזום. - "לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה" - למה אנחנו כל כך עסוקים במרדף אחרי המתוק? האם המתוק הוא הדרך היחידה להטעין את הגוף? מהם הכללים הבסיסים לירידה במשקל ואיך אפשר עדיין להנות מהדרך. - "הקול בראש" - הרצאה בנושא אכילה רגשית מה קורה שם בראש במפגשים עם האוכל? המאבק בין ההיגיון, מה שנכון לי והרגשות בדרך הנכספת אל הפה. איך תופסים פיקוד על הרגשות ומצליחים לנהל אותם בלי לשבור את הכלים. ניהול משברים בדרך אל הפה. - אכילה בריאה לילדים ונוער - במפגש מעשיר של שעה, סמדי הדדי מעבירה לילדים ונוער, ידע מעשי לאכילה נכונה, מותאם לגילם, שכל אחד מהם יכול ליישם בקלות. מדגישה למה כדאי לי לשפר את התזונה ואורח החיים (ספורט ושינה) וכמובן הרבה הנעה לפעולה וחשיבה חיובית. - "עושים שינוי ביחד" - סדרת הרצאות במטרה להעלות מודעות לאורח חיים בריא ולתת כלים מעשיים להנעת שינוי אישי ובמשפחה. במקומות שהתבצעה התוכנית, התגובות מצויינות, ההענות גבוהה ואנשים מאמצים שינויים קטנים וגדולים לעבר חיים בריאים יותר. מגוון נושאים נוספים בהתאם לקהל ולבחירתכם.

פרטים נוספים
סדנאות הנעה לשינוי

- "עושים שינוי ביחד" סדנה בת 3 מפגשים (פרונטליים או בזום) במטרה להעלות מודעות לאורח חיים בריא ולתת כלים מעשיים להנעת שינוי אישי ובמשפחה. במקומות שהתבצעה התוכנית, התגובות מצויינות, ההענות גבוהה ואנשים מאמצים שינויים קטנים וגדולים לעבר חיים בריאים יותר. אישיותה הסוחפת של סמדי הדדי ביחד עם כישורי העמידה מול קהל והניסיון המקצועי רב שנים מרתק את המשתתפים גם דרך הזום ורותם אותם לתהליך גם במרחב הדיגיטלי ועל אף המרחק הפיזי. - סדנה "אפשר להרגיש אחרת בגיל המעבר" - נשים סביב גיל 50 נכנסות לתקופה משמעותית בחייהן בהן מתרחשים שינויים פיזיולוגיים ורגשיים. מטרת הסדנה היא להעניק כלים מעשים איך להנות בגיל המעבר ולעבור את התקופה הזאת בהרגשה טובה ונראות מעולה. וכן, לדבר באופן גלוי ופתוח על כל התופעות והשינויים שמלווים תקופה זו. הסדנה מיועדת לנשים בגילאי 45-65, כאלה שנמצאות בעיצומו של גיל המעבר או נשים שמעוניינות להכין את עצמן לתקופה זו.

פרטים נוספים

אתר זה מוגן על ידי reCAPTCHA, ובכפוף למדיניות הפרטיות ולתנאי השימוש של Google.