בתהליך..המתן בבקשה.

רות שפיר נטורופתית ויועצת לאורח חיים בריא / בלוג

רות לבריאות - דג ברמונדי אפוי

10/10/2019 07:45

  • רות לבריאות – מתכון בשלישי


    דג ברמונדי אפוי   Baked Barrmundi fish

    (טעים גם עם פילה נסיכת הנילוס)


    המצרכים


    3 דגי ברמונדי פרוסים ונקיים מקשקשים

    שמן זית פפריקה מתוקה, פלפל שחור, מלח

    1 לימון

    2 עגבניות גדולות

    2 פלפלים אדומים / ירוקים

    בצל

    שום


    אופן ההכנה


    לערבב שמן זית עם פפריקה, פלפל ומלח ולמרוח היטב את פרוסות הדגים.

    לקצוץ: לימון מקולף, עגבניות מקולפות, פלפלים, בצל ושום.

    להעביר את הירקות לתבנית עם שמן זית ולהכניס לתנור למשך 15 דקות בחום של 200 מעלות.

    להוציא את התבנית ולהניח את הדגים על מצע הירקות הקצוצים. לטפטף עוד מעט שמן זית על הדגים ולאפות 30 דקות בחום של 180 מעלות.



    היתרונות הבריאותיים של המתכון


    דג הברמונדי מכונה "הלוקוס האוסטרלי", בארץ מגדלים אותו בקיבוצי מעגן מיכאל וניר דוד.

    הדג דל שומן, טעים, עסיסי, עתיר חלבון, עשיר בחומצות אמינו ומהווה מקור טוב לאומגה 3.

    לדג מעט עצמות והוא ידידותי למבוגרים ולילדים.






    רות לבריאות,


    רות שפיר נטורופתית ויועצת לאורח חיים בריא https://www.facebook.com/108021762908850

    מגוון הרצאות בנושא "תזונה ובריאות מיטבית" – 054-7920361

    ליווי תזונתי, הרזיה ושינוי הרגלי אכילה, גם למנותחי קיצור קיבה.

    סדנאות בישול בריא למבוגרים, ילדים ונוער. 


    תזונה ואורח חיים בריא -  https://www.facebook.com/groups/543061595889810

תגובות

רות שפיר נטורופתית

נטורופתית ויועצת לאורח חיים...