קרן עובדיה - קידום האדם עם אוטיזם - הדרכת הורים ליווי וקידום האדם עם אוטיזםזהב

הדרכת הורים, ליווי וקידום האדם עם אוטיזם "אני רואה את האדם עם אוטיזם כאדם שלם, שווה זכויות, הטומן בחובו עולם ומלואו שלא ניתן לראותו" שמי קרן עובדיה, בעלת תואר ראשון בחינוך וטיפול. מנתחת התנהגות ומדריכת הורים.

עוד ›
ליווי מקצועי ותמיכה למשפחות עם ילדים על הספקטרום האוטיסטי ומרצה ASDכפר יונהציון איכות 10.0 · 4 דירוגים

חוות דעת

מה לקוחות מספרים/ות על העסק, השירות והמוצרים.

10.0
ציון איכות מצוין (מתוך 10)
מבוסס על 4 מדרגים/ות · 8 חוות דעת
ציון האיכות לפי פרמטר
מחיר
10.0
שירות
10.0
זמינות
10.0
אמינות
10.0
קרן יקרה, הפנתי אותך למשפחה שאני מלווה והתרשמתי ביותר מהמקצועיות והידע הרב שאת מפגינה בתחום האוטיזם על כל היבטיו: התפתחותית, ריגשית, תפקודית ולא פחות חשוב, מנהלתית ובירוקרטית. את עושה סדר ונותנת בטחון במצבים כה מורכבים, מאפשרת שקט וסדר למשפחות, התבוננות נייטרלית ומקצועית בתוך הכאוס והמסרים שהם מקבלים מכל כיוון ברגעי משבר. את בונה תכנית שמותאמת למשפחה ולצרכי הילד מסייעת ומדריכה את הצוותים החינוכיים והטיפוליים. תודה רבה!
הזמנו את קרן למפגש רגיש המקורב למשפחה. המקצועיות של קרן, השליטה המוחלטת, הדיוק, הרגישות, היכולת לשאול את השאלות הנכונות, הרצון לספק מענה על כל שאלה ולתת הסבר לכל מה שלא מובן - הפכו את הפגישה למלאה בעשייה, הכוונה וחתירה לתוצאות המיוחלות.
קרן, אינספור תודות עלייך ועל העשייה שלך.
קרן צביק-הרזס
לפני כ־8 שנים
נולדנו בלי האוטיזם הזה, הוא אפילו לא היה אורח בבית.
כשליטפתי בטן עגלגלה ודיברתי אליו, אל האוצרי שלי, לא חלמתי שיגיע יד ביד עם האורח הזה. וכשהוא נולד והסתכלתי בעיניים הגדולות והיפות שלו, הבטחתי לו את העולם. אהבתי אותו, מאותה נשימה, עד כלות. אותו ואת האורח שהביא איתו. הזמן עבר והאורח התמקם ומצא לו בית, אבל אנחנו, שנולדנו בלעדיו, לא הצלחנו לתקשר בתוך בליל חוסר התקשורת הזאת.
התבלבלנו, התייאשנו, נעצבנו עד מאד. כאמא, רגשות האשם כמעט כילו אותי. הרגשתי איך היד הקטנטנה שלו מאבדת מאחיזתה, מחליקה ממני אל תהום שממנה לא אצליח לחלצו. האורח פתאום הפך למן מפלצת בארון. ימים ולילות של בכי אין סופי ואבל. הרבה אבל. כתבתי אין סוף פוסטים מיואשים, בעילום שם ובשם חשוף לחלוטין. בפרטי ובקהילה התומכת.
יום אחד קיבלתי הודעה מחוייכת. "הכל יהיה בסדר. את לא לבד. אני יכולה לעזור לך. רוצה לדבר?"
דיברנו שעה לפחות בטלפון, עד שהיא הציעה שנפגש. מהרגע שראינו אותה, ידענו שהיא תגרש את המפלצת. והיא, בחיבוק חם, בצחוק מתגלגל עם המון תלתלים, חן וגומות הושיטה לנו יד ועזרה לנו לדבר בשפה שלו. לקבל אותו בחיבוק, היא לימדה אותנו ליצור תקשורת עם הילדון האהוב שלנו, להנות ממנו ואיתו, לימדה אותנו להכיל את האורח ולהבין שהוא בן בית. חלק מהמשפחה. חלק מהקסם הזה שנקרא יותולי ולפעמים קוראים לו תוקתוק, או יותם. והוא תמיד, מאז ומעולם היה וישאר בדיוק אותו יותם עם כוכבים מנצנצים בעיניים הגדולות, כמו באותו מבט ראשון. קרן הכניסה לבית שלנו המון שקט וקבלה, המון כלים ועובדת קשה כדי לגרש מפה את מפלצת האשמה. אין לי מילים כדי להגדיר את קרן ומי היא עבורינו. יכולה רק להמליץ לכולם. תכירו את Keren Ovadya (קרן עובדיה ליווי משפחות לילדים על הרצף).
דברו איתה !!!!
ענת אדרי
לפני כ־8 שנים
קרן היקרה,

ברצוני להודות לך על שנים של ליווי צמוד וטיפול מסור בבני בר.
נכנסת לחיינו בתקופה שבה מערכת החינוך הרימה ידיה ולא האמינה ביכולתם לקדם את בר או לתרום להשכלתו ולשיפור התנהגותו.
גם אנשי המקצוע השונים, איתם היינו בקשר, התייאשו ולא הצליחו להציע לנו שום דרך או טיפול שישנו וישפרו את מצבו.
עבור בר ועבור משפחתנו, את היית קרן אור יחידה ומיוחדת. האמון שנתת בבר, הסבלנות וההשקעה שלך בחיפוש אחר דרכים יצירתיות לשיפור התקשורת איתו, לצד הקשר האישי והמסור שלך איתי ועם המשפחה שלנו כולה, עזרו לנו והחזירו לנו את האמון ביכולותיו ובכישוריו.
ההתעקשות שלך למצוא את המטפלים הנכונים לצד הליווי גם בנושא הרפואי הביאו לשיפור ניכר בהתנהגותו וביכולות התקשורת שלו.
עבורנו נפתח חלון להבנת צרכיו ורצונותיו, אחרי כמעט 20 שנה של נסיונות, טיפולים ואכזבות רבות.
מילים לא יכולות להביע את תודתנו והערכתנו על כל המאמץ וההשקעה שלך.


בתודה ובאהבה,
ענת אדרי
שירי ורן קוונץ
לפני כ־8 שנים
קרן יקרה,
זהו מכתב תודה. ליוית אותנו ואת בננו קרוב לשלוש שנים . שלוש שנים משמעותיות שבהחלט תרמו לרווחה שלנו ולתחושה שיש מי שיודע את המלאכה ודואג לנו ברגישות, בתשומת לב תוך כדי דגש על הפרטים הקטנים והגדולים גם יחד.
פגשנו אותך כשאנו רצוצים, סחוטים ובעיקר חסרי אונים. הקושי שמלווה הורים לילד עם צרכים מיוחדים הוא עצום. בעיקר כשמגיעים לשלב שבו הילד יוצא מהבית. ובמקרה שלנו מתוך מצוקה, בשעת משבר ובלי הכנה ,לא שלו ולא שלנו.
ידעת לאסוף אותנו, לסדר לנו במילים ובהכלה את הדרך. ליוית אותנו בצעדים הראשונים והמשמעותיים ,הבנה שאומנם הדרך רצופה בעליות ומורדות אבל יש מי שדואג לילד שלך בכל היבט - פיזי, רגשי ,תרופתי ובכלל..
בהמשך הדרך תומר התקדם, התאזן ולמד עוד קצת את חוקי העולם.
הידיעה שאנו מוחזקים ושיש על מי לסמוך הובילה אותנו לרווחה ולחיים שפויים יותר, בהם יש על מי להשען ולהרגיש בבית.
קרן יקרה,מלבד הליווי המדהים שקיבלנו ממך, קידום תומר ממצב לא פשוט למצב שבו הוא מתפקד ויותר מכך,מסב לנו עונג רב.
את מקצועית מאוד, מבינה את המורכבות של המצב הנקרא אוטיזם, יסודית ונגישה.
תודה מכל הלב,
משפחת קוונץ.
רחל סיילן
לפני כ־8 שנים
קרן יקרה!

חשוב לנו להודות לך על תקופת ליווי משמעותית בחיינו, תקופה של חוסר וודאות, בהלה תסכול וכעס.
הגישה המיוחדת והמקצועית שלך, הרוך, ההחלטיות בתשובותייך, הנחישות לעזור ,התמיכה האכפתיות ו"הנשמה הטובה" שניכרת בך למרחוק- כל אלה הפכו את הדרך שעברנו יחד לחוויה מוצלחת ומלאת הישגים וקידום של ביתנו.
בתקופת הליווי הקרובה והחמה עמנו הענקת לנו כלים לחיים, להורות ואף לזוגיות טובה.
זכינו שהנך חלק מחיינו: "לדרך ארוכה יוצאים לא רק עם תרמיל ומקל אלא גם עם חבר"
תודה רבה רבה,
משפחת סיילן
לימור ממן
לפני כ־8 שנים
היי קרן,
אחת ההרצאות המעניינות והמעשירות שהשתתפתי בהן. היתה לי הזכות אתמול לחוות מעט ממשהו חשוב ולא מוכר לי אישית, ובכל זאת יכולתי לשבת עוד שעתיים נוספות. קיבלתי מענה לשאלות ששאלתי ואפילו יותר.
אז תודה לך קרן !!
ממני לימור ממן
ד"ר אבי ביצור
לפני כ־8 שנים
הביטוי בגמרא ״על כולן את עלינא״ נכתב על גברת עובדיה.מדובר באדם מקצוען בטיפול באנשים שעל הספקטרום האוטיסטי,שכולו ידע,לב,נשמה ויכולת התמודדות עם מצבי משבר ויכולת טיפול ושליטה בכל אדם בעל צרכים מיוחדים מהגיל הרך ועד גילאים מתקדמים.
קרן הצטיינה בתפקידיה כמורה,חברה,מדריכה, מנהלת ובעיקר כהורה המחליף לילדים ולגברים ונשים שעל הספקטרום וזאת ביום ובלילה ובכל מקום.
ממליץ עליה בחום בהערכה ועם הרבה כבוד!!
ד״ר אבי ביצור
למקרה הצורך:0506205305
מנכ״ל המשרד לעיניני גמלאים בממשלת ישראל,לשעבר
ראש ההתמחות לגרונטולוגיה יישומית,מל״א-מרכז ללימודים אקדמיים אור יהודה

כתיבת חוות דעת

דירוג מלא של העסק ואימות בסמס — בעמוד חוות הדעת של העסק.

הוספת חוות דעת

אתר זה מוגן על ידי reCAPTCHA, ובכפוף למדיניות הפרטיות ולתנאי השימוש של Google.