איה סגל - תינוק נולד

מרכז הדרכה להריון, לידה והורות בו מגוון קורסים וסדנאות

מיילדת, מדריכת הנקה, מעסה תינוקות

השירותים שלנו

לחיצה על שם השירות פותחת את הדף המלא שלו · המחירים הם נקודת פתיחה ומותאמים אישית לכל בקשה.
הכנה ללידה פרטנית או קבוצתית

קורס קבוצתי של 4 מפגשים הנמשכים כשעתיים וחצי, בקבוצה קטנה, בשעות הערב. או הכנה פרטנית בשני מפגשים של 3 שעות . במהלך הקורס עוסקים בנושאים מגוונים כגון : סימני לידה, מהלך הלידה, הטיפול ביולדת ובתינוק, הכאב ואפשרויות התמודדות עם כאב, מלווים בלידה, התינוק בלידה ואחרי הלידה, התקופה הראשונה, הנקה. מתקיימים גם תרגילים של נשימות, הרפייה, תנועתיות בלידה.

פרטים נוספים
סדנא עיסוי תינוקות

סדנא של 4 מפגשים, בהם לומד ההורה את אומנות המגע. הסדנא מקנה להורה כלי לתקשורת באמצעות מגע לילד.

פרטים נוספים
הדרכה להנקה

הדרכה אישית להנקה בבית היולדת בה ניתנת הדרכה מעשית ופתרון קשיים.

פרטים נוספים
סדנא עזרה ראשונה ועזרה ראשונה

סדנא חד פעמית של 3 שעות המועברת על ידי פארמדיק, מיועדת להורים ולהורים שבדרך. בסדנא נלמדים עקרונות הטיפול במצבי חרום.

פרטים נוספים
שיחה אישית עם מיילדת

שיחה שהנושאים בה נקבעים על ידי היולדת במטרה לתת מענה לנושאים אותם היא מעלה ולה הם החשובים ביותר. במהלך השיחה יינתן מענה מקצועי מפורט לשאלות היולדת.

פרטים נוספים
הכנת אחים ללידה

מפגש חד פעמי של שעה וחצי בו מכינים את הילד לקראת הצטרפות אח/ות חדש למשפחה. בדרך של משחק והנאה

פרטים נוספים
ביקור בית לאחר לידה

ביקור בבבית היולדת והדרכה ראשונית לגביי הטיפול בתינוק, הנקה, רחצה , טמפ' החדר, הטיפול ביולדת עצמה. משך הביקור והמועד נקבעים בהתאם לרצון היולדת.

פרטים נוספים

אתר זה מוגן על ידי reCAPTCHA, ובכפוף למדיניות הפרטיות ולתנאי השימוש של Google.