השירותים שלנו
סשן של כ 60 דקות, הסשן כולל שיחה קצרה, מעבר לגלי תטא ע"י מדיטציה, שחרור אמונות מגבילות דרך התת מודע, ריפוי ושינוי מיידי בחיים. כולל ריפוי מחלות, תקיעות רגשית, כלכלית, עסקית, שינוי הרגלים. בסשן 1 אפשר ליצור שינוי משמעותי, אך מספר סשנים יעמיקו ויחזקו את השינוי.
סריקה אנרגטית באישור האמא, שיחת ייעוץ של חצי שעה, כתיבת מכתב משחרר לתינוק. המכתב נועד להשפיע על תת המודע של התינוק לכן האמא מקריאה אותו כל לילה אחרי שהתינוק נרדם ונכנס לשינה עמוקה. המכתב משחרר את התינוק מהרגשות שהאמא הרגישה בזמן ההיריון, בלידה ואחרי הלידה וכל מה שיכול להשפיע על התינוק.
הרצאה של שעה וחצי לחברות, לכנסים, לכל מי שחפץ בה. מספר את סיפור ההחלמה שלי- בגיל 26 אובחנתי עם טרשת נפוצה, חלה שהוגדרה ככרונית ע"י הרופאים. לאחר טיפול של 5 סשנים אצל המטפלת שלי, החלמתי לחלוטין ומאז השליחות שלי היא לרפא ולשחרר אנשים מכל מה שמפריע להם, ממחלות, מתקיעות, מקשיים רגשיים. ההרצאה חושפת את שיטת הריפוי המופלאה- תטא הילינג, בעזרת התת מודע אפשר להשפיע על הגוף והתודעה וליצור שינויים מידיים בחיים. מטרת ההרצאה לתת תקווה לאנשים שקשה להם להאמין ששינוי כזה אפשרי בחיים שלהם.
